LAST MINUTES NEWS
Το γραφείο μας, γιορτάζοντας 25 χρόνια καθημερινής παρουσίας και εξυπηρέτησης, παρουσιάζει ένα νέο εργαλείο τουριστικής και ταξιδιωτικής πληροφορίας στην Εύβοια!  Το νέο ταξιδιωτικό blogspot "EVIATRAVEL", απευθύνεται αρχικά στους έλληνες επισκέπτες και φίλους της περιοχής μας, επιδιώκοντας να τους ενημερώνει καθημερινά για τις δράσεις του νησιού.  http://evia-travel.blogspot.gr *Εάν είστε μέλος Πολιτιστικού Οργανισμού ή Συλλόγου και ενδιαφέρεστε για την προώθηση του Τουρισμού, Πολιτισμού και των Τεχνών της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις Εκδηλώσεις και τις Δράσεις σας στα κάτωθι email: set@eviatravel.gr, stira@eviatravel.gr  
   |   
ribbon

budapest

 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ

 6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ, ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ, ΒΙΖΕΓΚΡΑΝΤ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΟΥΝΑΒΗ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΠΟ 299,00 σε 3+4* ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ  

CALL US ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ribbon

ΚΡΟΑΤΙΑ

ΔΑΛΜΑΤΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ

 7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΔΥΡΡΑΧΙΟ,ΤΙΡΑΝΑ,ΜΠΟΥNΤΒΑ,ΚΟΤΟΡ,ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ,ΤΡΟΓΚΙΡ,ΣΙΜΠΕΝΙΚ,ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ, ΖΑΓΚΡΕΜΠ, ΡΙΕΚΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ

ΑΠΟ 275,00  

CALL US ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ribbon

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ

 6+7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΣΕ 3+4*ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΠΟ 259,00

 

 

CALL US ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ribbon

italy

ΙΤΑΛΙΑ 

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 6+7ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΣΙΕΝΑ-ΡΩΜΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΝΑΠΟΛΗ 

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Απο 399,00 

 

CALL US ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Ως το Αιγαίο του υπέροχου τοπίου και της άγριας φύσης

Μια γη με ανεπανάληπτες αντιθέσεις εκπληκτικής ομορφιάς, ένας τόπος που ορίζεται από δύο θάλασσες, τον Ν. Ευβοϊκό Κόλπο και το Ανοιχτό απέραντο Αιγαίο.

Εδώ κυριαρχεί η αίσθηση μιας φύσης που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία η ανθρώπινη ευφυία και δράση αναζητά. Ο ταξιδιώτης που θέλει να γνωρίσει σε βάθος την ενδοχώρα του Δήμου Μαρμαρίου, δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στην απόλαυση που του προσφέρουν οι παραλίες του Νότιου Ευβοϊκού, μπορεί να αναζητήσει τις ρίζες μιας εξαιρετικής ανθρώπινης συμπεριφοράς και παρουσίας, που επέζησε χάρη στην γενναιοδωρία μιας υπέροχης φύσης.

Σ' ένα οδοιπορικό αναζήτησης μέσα από αμπελώνες, κερασιές, πυκνούς ελαιώνες, βουνίσια αρώματα, πανύψηλα βουνά και επιβλητικά φαράγγια, συναντάς γραφικά χωριουδάκια με μοναδική, αστείρευτη, ιστορική, πολιτιστική κληρονομία.

(ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ - ΜΕΛΙΣΣΩΝΑ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ- ΚΑΤΣΑΡΩΝΙ - ΣΤΟΥΠΑΙΟΙ - ΒΑΡΕΛΑΙΟΙ - ΑΚΤΑΙΟ - ΓΙΑΝΙΤΣΙ).

Εδώ οι χρυσές ακτές του ανοιχτού πελάγους, σμίγουν με τους αγέρωχους βράχους του άγριου τοπίου του ΚΑΒΟΝΤΟΡΟ. Παντού μυρωδάτοι θάμνοι, ίταμοι, αρκουδοπούρναρα, σπάνια φυτά, φριτιλάρα, άγριες ορχιδέες. Δάση από καστανιές, πλατάνια και δρύς. Δεκάδες είδη πουλιών, σπιζαετοί, τσιχλογέρακοι.Στο ποικιλόμορφο αυτό τοπίο, παρατηρούνται πολύ εντυπωσιακές γεωλογικές εναλλαγές : Από τις απότομες πλαγιές της Όχης, τα ρέματα καταλήγουν στις απόκρημνες ακτές του Αιγαίου και σχηματίζουν δεκάδες απομονωμένες , πανέμορφες παραλίες, η ποικιλία των οποίων συνθέτει ένα δυναμικό σχηματισμό με μοναδικό χαρακτήρα.

top